Samen iets nieuws leren

Ouder masseert kind

Elke ouder kan het leren: je eigen kind masseren! In een serie van minimaal 4 individuele sessies van ongeveer een uur leer ik ouders hun kind masseren.We masseren het hoofd, nek, schouders, rug, armen en benen, handen en voeten met een natuurlijke massageolie, waarvan het kind natuurlijk de geur kiest!
Tijdens de tweede sessie masseer ik de ouder met dezelfde ‘grepen’, zodat die weet hoe de massage voelt bij het kind. De overige tijd leert de ouder weer massagetechnieken voor het kind.De Workshop is geschikt voor ouders met een kind van ca 4 – 12 jaar. 

Maak een afspraak 

Mix voor ontspanning

In mijn Mix lessen maak ik een combinatie van ontspannende en speelse activiteiten, die vooral leuk zijn. De lessen zijn heel geschikt voor een BSO of een kinderfeestje.
In mijn lessen zit altijd een visualisatie. Ook gebruik ik yoga spelletjes, waarin houding, balans, rust en samenspel een rol spelen.
Ik laat kinderen hun zintuigen gebruiken en bv voelen hoe je een slok water kunt proeven, hoe je even stil kunt staan bij wat er nu is. Op een speelse manier leer ik kinderen elkaar op een gewenste manier aanraken én aangeven aan de ander als iets niet zo fijn voelt. En als we nog tijd hebben, spelen we een rondje Schatgravers.

Maak een afspraak 

Schatgravers leren spelen?

Schatgravers is een avontuurlijk spel dat je inspireert, raakt en op dynamische wijze laat verbinden met jezelf en de ander. In Schatgravers ontdek je waardevolle eigenschappen (schatten) van jezelf en medespelers. Het ontdekken van deze schatten wordt afgewisseld met speelse opdrachten, (karweitjes). Kinderen kunnen het spel spelen, vrienden, je gezin, collega’s, echt iedereen tussen de 4 en 99 jaar kan zijn zelfvertrouwen een boost geven met Schatgravers.
In een workshop van 1,5 uur leer ik je het spel op verschillende manieren spelen. Je kunt Schatgravers ook heel goed op een kinderfeestje vieren! Een ding staat voorop: je leert heel veel goeds over jezelf!

Maak een afspraak 

Schatgravers voor professionals

 Met Zonder Handen is licentiehouder van Schatgravers en geeft workshops aan professionals, zoals kindercoaches, pedagogisch medewerkers. In een 4 uur durende workshop ontdek je de mogelijkheden van het spel. Ik laat je ervaren hoe je Schatgravers, of facetten ervan, op veel verschillende momenten kunt inzetten:  individueel, in de BSO, bij intake en afsluiting van een traject, als huiswerk, als energizer en zomaar tussendoor. Het spel biedt veel inzicht en inspiratie op een studiedag op school of in de kinderopvang.
Je krijgt diverse materialen en hand-outs zodat je zelf direct aan de slag kunt. Bovendien is het fijn om als professionals ervaringen uit te wisselen en te sparren: van en met elkaar leren en elkaar inspireren!

Maak een afspraak 
Stel een vraag
Contact

Met Zonder Handen
Ella Verhagen                    
06 - 53 53 78 20
ellaverhagen@gmail.com 

Blauwkapelseweg 31A BIS 
3572 KB Utrecht