Kindermassage en ontspanningsmassage Utrecht
Alleen even aan jezelf denken, of juist aan helemaal niets.
ella-verhagen-massage praktijk Utrecht

Met liefde en aandacht

Ik ben Ella Verhagen, trotse boerendochter, partner, moeder, oma én masseur van kinderen en volwassenen!

Merk je dat jouw kind last heeft van onrust, slaapproblemen, buikpijn, hoofdpijn, concentratieproblemen, bedplassen, teruggetrokken zijn of druk gedrag?  Met mijn kindermassages – waarbij ik extra aandacht heb voor ADHD en HSP – kan ik helpen.

Ik ben gediplomeerd Kindermassage Therapeut en begeleid kinderen (en hun ouders) door middel van massages, aangevuld met spel, meditaties en oefeningen op het gebied van ademhaling, houding en mindfulness, om beter in hun vel te zitten.

'Dat wil ik ook kunnen!''

Na een carrière in de kinderopvang, mocht ik opnieuw kiezen wat ik graag wilde worden. Ik wilde leren masseren omdat ik zelf werd ‘getroffen’ door een massage die – voor mij – aan elke voorwaarde voldeed.
De masseur stemde de massage precies af op mijn wensen, met de juiste grepen, goede olie, een fijne geur, ontspannen muziek en dat allemaal in een heel prettige ruimte.

Mezelf elke keer aanpassen!

Vanaf het moment dat ik ook kinderen ging masseren, voelde ik de uitdaging om mezelf continu aan te passen aan de vraag van het kind. Kinderen geven makkelijker aan of ze iets wel of niet willen of goed vinden. 
Ik vind het heerlijk om met mijn handen en zorgvuldig afgestemde technieken mensen te laten ontspannen, zodat ze alleen maar aan zichzelf (of aan helemaal niets) hoeven te denken.                                             

Naar de Workshops!

Door te ontspannen, kun je betere keuzes maken en vind je   – net als met een steenmannetje – vanzelf je weg.

Het steenmannetje

Wereldwijd worden steenmannetjes al eeuwenlang gebruikt om de route aan te geven op een pad. Als je naar de weg zoekt, geven steenmannetjes de richting aan. Met mijn massagepraktijk Met Zonder Handen, wil ik graag jouw steenman zijn en je helpen jouw weg te vinden. Met mijn massages (met handen) en coaching (zonder handen) kan ik kinderen en volwassenen helpen meer ontspannen te zijn en hun eigen keuzes te maken. Ik leer je hoe je beter en bewuster je eigen route kan volgen. Ik laat je kennismaken met respectvolle, warme en met aandacht gegeven aanrakingen, waardoor we met elkaar de wereld een stukje mooier én ontspannender maken.

Stel een vraag
Contact

Met Zonder Handen
Ella Verhagen                    
06 - 53 53 78 20
ellaverhagen@gmail.com 

Blauwkapelseweg 31A BIS 
3572 KB Utrecht