Kindermassage en ontspanningsmassage Utrecht
Alleen even aan jezelf denken, of juist aan helemaal niets.
ella-verhagen-massage praktijk Utrecht

Met liefde en aandacht

Ik ben Ella Verhagen, trotse boerendochter, partner, moeder, oma én masseur!

Na een carrière in de kinderopvang, mocht ik opnieuw kiezen wat ik graag wilde worden en ben ik begonnen aan een massage opleiding. Ik wilde leren masseren omdat ik zelf werd ‘getroffen’ door een massage die – voor mij – aan elke voorwaarde voldeed: de masseur stemde de massage precies af op mijn wensen, met de juiste grepen, de juiste hard- en zachtheid, goede olie, een fijne geur, ontspannen muziek en dat allemaal in een hele fijne ruimte.

“Dat wil ik ook kunnen!” heb ik sindsdien gedacht.

Ik heb talloze cursussen gevolgd in verschillende massagetechnieken en voel me nog altijd groeien in het masseursvak.. Ik vind het heerlijk om met mijn handen en zorgvuldig afgestemde technieken mensen te laten ontspannen, zodat ze alleen maar aan zichzelf (of aan helemaal niets) hoeven te denken.

Vanaf het moment dat ik ook kinderen ging masseren, voelde ik de uitdaging om mezelf continu aan te passen aan de vraag van het kind. Kinderen geven makkelijker aan of ze iets wel of niet willen of goed vinden. Elke keer moest ik me aanpassen aan het kind en dát was de uitdaging die ik zocht!                                                         

In januari '19 doe ik examen voor de 2-jarige HBO opleiding tot Kindermassage Therapeut. Hierin komen mijn kindgerichte opleidingen en massagescholing  perfect samen. .  

Als (toekomstig) Kindermassage Therapeut help ik kinderen met gedragsproblematiek en ontwikkelingsachterstanden door middel van massages, aangevuld met spel, meditaties en oefeningen op het gebied van ademhaling, houding en ontspanning,   Merk je dat jouw kind last heeft van onrust, slaapproblemen, buikpijn en hoofdpijn, maar ook concentratieproblemen, bedplassen of stil- en druk gedrag? Met mijn kindermassages – waarbij ik extra aandacht heb voor kinderen met ADHD en HSP – kan ik helpen.

Door te ontspannen, kun je betere keuzes maken en vind je   – net als met een steenmannetje – vanzelf je weg.

steenman massage praktijk Utrecht

Het steenmannetje

Wereldwijd worden steenmannetjes al eeuwenlang gebruikt om de route aan te geven op een pad. Als je naar de weg zoekt, geven steenmannetjes de richting aan. Met mijn massagepraktijk Met Zonder Handen, wil ik graag jouw steenman zijn en je helpen jouw weg te vinden. Met mijn massages (met handen) en coaching (zonder handen) kan ik kinderen en volwassenen helpen meer ontspannen te zijn en hun eigen keuzes te maken. Ik leer je hoe je beter en bewuster je eigen route kan volgen. Ik laat je kennismaken met respectvolle, warme en met aandacht gegeven aanrakingen, waardoor we met elkaar de wereld een stukje mooier én ontspannender maken.

Stel een vraag
STUUR
Contact

Met Zonder Handen
Ella Verhagen                    
06 - 53 53 78 20
ellaverhagen@gmail.com 

Blauwkapelseweg 31A BIS 
3572 KB Utrecht