stoelmassage ontspanningsmassage bedrijven Utrecht
Een massage op maat om even helemaal te ontspannen. Uit je hoofd, terug naar je gevoel.

Een massage voor lichaam én geest

Met een massage neem je even de tijd voor jezelf!  Een massage werkt niet alleen ontspannend voor lichaam en geest, fysiek heeft het ook direct veel voordelen: de bloedcirculatie wordt gestimuleerd en je stofwisseling wordt geactiveerd. Goede voedingsstoffen en zuurstof worden sneller opgenomen en afvalstoffen beter afgevoerd. Allerlei fysieke klachten kunnen afnemen of zelfs worden verholpen. Daarnaast stimuleert een massage de aanmaak van endorfine en oxytocine. Deze stofjes verminderen stress en verhogen je geluksgevoel. 

Naar de Workshops!

Welke massages bied ik aan?

ontspanningsmassage volwassen utrecht

Ontspanningsmassage

Voel je je uitgeblust of vermoeid na een zware werkweek? Gun jezelf een ontspanningsmassage! Ik gebruik afwisselende en rustige massagegrepen en verschillende technieken om je lichaam volledig te laten ontspannen. Ik maak mijn massages op maat en kijk tijdens het masseren goed naar wat jij nodig hebt of prettig vindt: welke techniek, welke druk, welke geur, welke muziek? Tijdens de ontspanningsmassage hoef je even niet na te denken, je hoeft er alleen maar te ‘zijn’. Laat al je gedachtes los, geniet en loop ontspannen en verkwikt de deur uit!

Maak een afspraak
Aromatherapie kinderen Utrecht

Aromatherapie

Voor ultieme ontspanning kan ik een ontspanningsmassage uitbreiden met aromatherapie. Een geur kan je namelijk (extra) laten ontspannen of minder vermoeid laten voelen. Al in de oudheid werden essentiële (plantaardige) oliën gebruikt om te ontspannen en pijn en angst te verminderen. De geur die ik gebruik, hangt af van jouw wens: wil je je meer ontspannen of wil je juist een verkwikkende werking? Ik maak altijd een persoonlijke mix massageolie of geur in de verstuiver.

Maak een afspraak 

HSP Massage

Hoog sensitieve mensen beleven  indrukken intenser en nauwkeuriger in vergelijking met iemand die minder gevoelig is. HSP’ers hebben vaak moeite met grenzen stellen waardoor ze hun eigenheid en het contact met hun lichaam verliezen. Zij hebben moeite met de balans tussen actief en rust! Massage kan helpen om beter met deze gevoeligheid om te gaan. Kenmerkend van een HSP massage zijn de vele lange, soms stevige, strijkingen. Het lichaam wordt van top tot teen gemasseerd waardoor je beter geaard raakt.
 

Maak een afspraak 

Stoelmassages

Bij hard werken, hoort ook voldoende ontspanning. Mijn stoelmassages zijn vooral bedoeld voor gezonde medewerkers. Juist zij verdienen een extra bonus in de vorm van een kwartiertje prettige ontspanning. Voor werkgevers zijn er belastingvoordelen te halen als je – onder bepaalde voorwaarden – stoelmassages aanbiedt aan jouw medewerkers.

Maak een afspraak 

Aandacht voor voeten

Met een een voetbadje, een meditatie, een oefening voor de voeten en een voetmassage geef ik aandacht aan je voeten. Prettige bijkomstigheid is, dat je hierdoor je hoofd 'vergeet'. Even heerlijk ontspannen en aan niets denken. Uit mijn afstudeeronderzoek blijkt dat deze aandacht voor je voeten zorgt voor meer rust in je hoofd. Deze behandeling is geweldig om samen met je kind te ondergaan.

Maak een afspraak 
zwangerschapsmassage Utrecht

Zwangerschaps- en babymassage

In de periode van je zwangerschap heb je al voldoende te verwerken. Hoe fijn is het dan om je lichaam regelmatig te verwennen met een weldadige ontspanningsmassage? De basis van de zwangerschapsmassage is een ontspanningsmassage, waarbij ik gebruik maak van warme olie.

Deze massage is geschikt voor zwangere vrouwen vanaf 13 weken zwangerschap.

Cursus Shantala babymassage

Iedere baby vindt het fijn om aangeraakt en gekoesterd te worden. Daarnaast werkt een babymassage rustgevend en kalmerend. Door goed op de reactie van je kindje te letten, en daar op te reageren, versterkt een babymassage de band met je baby. Hierdoor voelt je baby zich nog meer geborgen en veilig. Tijdens de cursus leer ik je de technieken om je baby een fijne, ontspannende massage te geven.

Maak een afspraak 
Stel een vraag
Contact

Met Zonder Handen
Ella Verhagen                    
06 - 53 53 78 20
ellaverhagen@gmail.com 

Blauwkapelseweg 31A BIS 
3572 KB Utrecht